respublika.lt

Premjerė sveikina baleriną E.Špokaitę 50-mečio proga

(0)
Publikuota: 2021 sausio 15 08:43:14, Eltos inf.
×
nuotr. 3 nuotr.
Premjerė sveikina baleriną E.Špokaitę 50-mečio proga. Eltos nuotr.

Ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė sveikina žymią baleto artistę, Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatę Eglę Špokaitę 50-ojo gimtadienio proga.

 

„Operos ir baleto teatro scenoje Jūs sukūrėte daugybę įsimintinų vaidmenų, kurie žavėjo ir iki šiol žavi Lietuvos ir kitų šalių žiūrovus. Įgimtu talentu, artistiškumu, plastiškumu ir nuosekliu darbu šokio meną pakylėjote į neregėtas aukštumas. Aukštą meistriškumą esate ne kartą patvirtinusi pergalėmis prestižinių tarptautinių baleto konkursų scenose. Smagu, kad savo išmintį ir patirtį perduodate jaunajai kartai Jūsų įkurtame San Diego baleto institute. Mieloji Egle, nuoširdžiai sveikinu Jus gražaus jubiliejaus proga, linkiu toliau nešti savo šviesą ir visada tikėti galinga meno jėga", - sakoma premjerės sveikinime.   

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
0
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar paspirtukininkams šalmai turėtų būti privalomi?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kokia kalba bendraujančių žmonių padaugėjo jūsų gyvenamojoje aplinkoje?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+5 +9 C

+5 +10 C

+7 +10 C

+14 +17 C

+9 +13 C

+12 +18 C

0-7 m/s

0-8 m/s

0-5 m/s