respublika.lt

Į J.Miltinio dramos teatrą grįžta spektaklis visai šeimai

(0)
Publikuota: 2017 sausio 05 14:11:07, Respublika.lt, Eltos inf.
×
nuotr. 1 nuotr.
Vytautas Kupšys. Redakcijos archyvo nuotr.

Sausio 15 d. į Panevėžio Juozo Miltinio dramos teatro sceną po pertraukos grįžta Vytauto Kupšio spektaklis visai šeimai „Išgelbėkime kengūriuką".

 

Anot režisieriaus, šiemet spektaklis atgimė su nauja jėga, spalvingumu ir energija, o linksma pagrobtų gyvūnų istorija turėtų įtraukti ir sudominti ne tik mažuosius, bet ir vyresnius žiūrovus. Režisierius taip pat pastebi, kad spektaklis - tinkamiausias mažiesiems teatro žiūrovams, bet smagus reginys turėtų būti ir suaugusiems. Siužetas itin spalvingas ir primena animacinį filmą, o spektaklio istorija - šilta ir pamokanti.

Atnaujintame spektaklyje vaidins jaunieji teatro aktoriai Tomas Pukys, Gintarė Kulikauskytė, Giedrius Arlauskas, Emilis Pavilionis su gerai žinoma Vita Šiaučiūnaite priešakyje. Spektaklio dailininkas - Artūras Šimonis, kompozitorius - Antanas Jasenka.

Sausio 13 ir 25 dienomis žiūrovai taip pat turės galimybę išvysti vieną naujausių teatro premjerų - Nataljos Vorožbit „Saša, išnešk šiukšles".

Ukrainiečių režisieriaus Stanislavo Moisejevo režisuotas spektaklis - tai kamerinė paprastų žmonių drama Ukrainos karo akivaizdoje. Spektaklyje vaidina Ligita Kondrotaitė, Jolita Skukauskaitė-Vaišnienė, Rimantas Teresas. Scenografė ir kostiumų dailininkė - Margarita Misiukova, kompozitorius - Rimantas Juozas Bagdonas.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
0
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Kokių minčių sukėlė žinia apie G.Palucko NT Brazilijoje ir Turkijoje?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Ar naudojatės socialiniu tinklu „Telegram“?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+10 +18 C

+13 +22 C

+15 +20 C

+20 +28 C

+27 +32 C

+24 +27 C

0-4 m/s

0-4 m/s

0-4 m/s