respublika.lt

Prasta aktoriaus A.Bialobžeskio savijauta sužlugdė spektaklį Šiauliuose

(0)
Publikuota: 2017 vasario 21 10:54:05, Sidas AKSOMAITIS, zinios@vakarozinios.lt
×
nuotr. 1 nuotr.
Aktorius Andrius Bialobžeskis. Irmanto Sidarevičiaus nuotr.

Praėjusį šeštadienį Šiauliuose žiūrovai taip ir neišvydo ilgai laukto profesionalaus komedijos teatro „Domino“ spektaklio „Testosteronas“ - vos prasidėjus spektakliui jį teko nutraukti dėl mįslingos aktoriaus Andriaus Bialobžeskio savijautos.

 

Į Šiaulių kultūros centro salę pasižiūrėti spektaklio susirinkę žiūrovai pasakojo, kad spektaklio pradžioje scenoje pasirodė keturi aktoriai. Vienas jų - A.Bialobžeskis esą kone be perstojo keikėsi. Žiūrovai manė, kad taip turi būti pagal suaugusiųjų auditorijai skirto spektaklio scenarijų, tačiau netrukus trys aktoriai vienas po kito pradingo užkulisiuose, tik vienas scenoje likęs A.Bialobžeskis tęsė keiksmų tiradą. Netrukus jį nuo publikos atskyrė uždanga, o žiūrovams buvo pranešta, kad spektaklis nutraukiamas.

Savaitgalį tylos siena nuo žurnalistų atsitvėręs „Domino“ teatras pirmadienį išplatino pranešimą, tačiau klausimai apie aktoriaus savijautą taip ir liko neatsakyti.

„Vos prasidėjusį spektaklį teko nutraukti, nes pasijutęs blogai kokybiškai savo vaidmens atlikti negalėjo aktorius Andrius Bialobžeskis, - teigiama teatro pranešime. - Šis spektaklis yra perkeliamas į gegužės 8 dieną, aktorių pakeis kolega Andrius Žiurauskas.“

„Vakaro žinios“ bandė prisiskambinti A.Bialobžeskiui, tačiau aktorius mobiliuoju telefonu neatsiliepė.

Nusivylusių žiūrovų atsiprašė tiek Šiaulių kultūros centras, tiek teatras „Domino“. Žiūrovams, kurie į spektaklį „Testosteronas“ atvyks gegužės 8 d., bilietų keisti nereikia - galios tie patys. Jei paskirta nauja data netinka, žiūrovai bilietus grąžinti ir už juos sumokėtus pinigus atgauti gali iki kovo 13 d.

Parengta pagal dienraštį „Vakaro žinios“

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
0
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Kokių minčių sukėlė žinia apie G.Palucko NT Brazilijoje ir Turkijoje?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Ar naudojatės socialiniu tinklu „Telegram“?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+10 +18 C

+13 +22 C

+15 +20 C

+20 +28 C

+27 +32 C

+24 +27 C

0-4 m/s

0-4 m/s

0-4 m/s