respublika.lt

Vitas TOMKUS: IŠSIVALYKIM SEIMĄ NUO PARAZITŲ!

(159)
Publikuota: 2024 liepos 29 11:34:08, Vitas TOMKUS
×
nuotr. 1 nuotr.
Socialinio tinklo nuotr.

Būtent tokį šūkį pasirinkčiau rinkiminei kampanijai, jeigu vadovaučiau tikrų Respublikonų partijai, o ne „Respublikos" ir „sofučių" mėgėjams. Kad nei konservatorių, nei liberalų, nei pasileidėlių laisviečių seime nebeliktų, nes ten ir taip per daug prisitaikėlių bolševikų.

 

Bent vieną kadenciją lai Seimo rūmai prasivėdina. Juolab, kad ir tokių kaip Zingeris gaila. Nusprogs nabagėliai arba susprogs besipūsdami mūsų sąskaita ir vėl pripaišys mums antisemitizmą. Turėsim kaip už būtus nebūtus CŽV kalėjimus kompensacijas mokėti.

Tai vis dėlto buvo ar nebuvo? Jei tikrai mūsų saugumiečiai milijonus JAV dolerių išsidalino, pasak Kūrio, o CŽV kalėjimų amerikiečiams nepastatė, pasak Laurinkaus, belieka VSD tik pasveikini: bus pirmieji pasaulyje, kurie Ameriką išdūrė, o ne atvirkščiai.

O grįžtant prie aktualijų, seimą išsivalius nuo parazitų, net jei ir papuls į aukščiausiąją valdžią koks kvaiša, bent nereikės jam po to vaidinti durniaus, kai vagiant už rankos pagaus. Nereikės ir pavaduotojo dėl vagysčių kaip kokiam Kreiviui samdytis.

Antra vertus, vardan demokratijos būsimajame seime turėtų išlikti ir mišri frakcija. Tik derėtų ja oficialiai pavadinti pilnu pavadinimu - „mišrūnų". Lai veisiasi ten ir toliau įvairiatautės, įvairialypės ir įvairialytės būtybės... Juk nesidaugina! Galės imigrantus ganyti.

Kodėl drįstų svajoti? Pats nemažai prisidėjau prie to, kad Lietuvą sugrąžintume lietuviams. Bet kas galvojo, kad komunistai persidažys, kagėbistai užsislaptins, o raudonspalves pakeis vaivorykštėm... Rusijos kariuomenę pakeis vokiečiai, o Maskvos komisarus - Briuselio.

Nesikeičia tik mentalitetas. Nes mūsų deleguotieji ir toliau amsi ant tų, kurie neįtinka sistemai ir bando ginti ne tik ES, bet ir savo Tautų interesus: Vengrijos, Slovakijos, Serbijos lyderiai. Įdomu, kas bus su Trampu, jei vėl išrinks? Laižys ar čiulps mūsų mišrūnai?

Juk grasinasi, kad Amerika vėl bus didi. Ir vėl europiečių sąskaita? Amerikiečiai kariaus savo karus dėl dujų, naftos ir demokratijos, o mes vėl pas save būsime priversti priiminėti pabėgėlius ir pjausimės tarpusavyje, skirstydami vieni kitus į „ruskius" ir „jankius"?

Labai aktualus klausimas. Ne tik LGBT nariams, bet ir mūsų mišrūnams seime, kurie vardan savo gerovės yra pasiryžę ne tik poruotis su ožiais, bet ir apsipjaustyti. Nes tik tada galima drąsiai eiti pas Šimonytę ir dešimtis milijonų sau išsikaulyti... Šiaip sau!

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
226
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Skaityti komentarus (159)
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar dėl didelio vėjo patyrėte nuostolių?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kaip praleidžiate savo atostogas?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+12 +19 C

+13 +20 C

+13 +20 C

+15 +20 C

+20 +23 C

+20 +23 C

0-13 m/s

0-6 m/s

0-7 m/s