respublika.lt

D.Trumpas paskelbė susitaręs su „Fox News“ rugsėjo 4 d. surengti debatus su K. Harris

(10)
Publikuota: 2024 rugpjūčio 03 10:47:00, Viljama Sudikienė, Elta
×
nuotr. 1 nuotr.
Donaldas Trumpas ir Kamala Harris. Socialinio tinklo nuotr.

Respublikonų partijos kandidatas į JAV prezidentus Donaldas Trumpas vėlai penktadienį pareiškė susitaręs su „Fox News“ rugsėjo 4 d. surengt debatus su demokrate viceprezidente Kamala Harris.

 

„Sutariau su „Fox News“ dėl debatų su Kamala Harris trečiadienį, rugsėjo 4 d.“, – savo „Truth Social“ platformoje parašė D. Trumpas, tačiau iš karto nebuvo aišku, ar K. Harris sutinka dalyvauti debatuose.

D. Trumpo įrašas pasirodė praėjus kelioms valandoms, kai buvo paskelbta, kad viceprezidentė K. Harris užsitikrino pakankamai balsų, kad būtų paskelbta oficialia Demokratų partijos kandidate į prezidento postą per lapkritį vyksiančius rinkimus.

D. Trumpo rinkimų kampanija apvirto aukštyn kojom liepos 21 d., kai 81 metų prezidentas Joe Bidenas nusprendė nesivaržyti dėl perrinkimo ir paremti K. Harris. J. Bidenas pasitraukė iš rinkimų kovos didėjant susirūpinimui dėl jo sveikatos ir po katastrofiškų debatų su D. Trumpu birželio mėnesį per CNN.

Antrieji D. Trumpo ir J. Bideno debatai buvo numatyti rugsėjo 10 d. ABC televizijoje. Buvo tikimasi, kad ta pati debatų data galios ir K. Harris pakeitus J. Bideną, tačiau D. Trumpo atstovas spaudai Stevenas Cheungas praėjusią savaitę pareiškė, kad „nedera“ planuoti debatų, kol K. Harris dar netapo oficialia demokratų kandidate.

Savo įraše D. Trumpas pranešė apie debatų vietą ir moderatorius bei sakė, kad jie vyks priešais pilną auditoriją.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
3
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Skaityti komentarus (10)
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Kas po Seimo rinkimų bus Lietuvos premjeras?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Ar naudojatės socialiniu tinklu „Telegram“?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+12 +19 C

+14 +20 C

+14 +20 C

+24 +28 C

+25 +29 C

+23 +25 C

0-4 m/s

0-4 m/s

0-5 m/s