respublika.lt

Astrologinė prognozė kitai savaitei (Birželio 3–9 dienai)

(0)
Publikuota: 2024 birželio 02 10:14:00, Sidonija Kulikauskienė (ELTA)
×
nuotr. 1 nuotr.
Asociatyvi Freepik nuotr.

Astrologinė prognozė kitai savaitei, birželio 3–9 dienai.

 

AVINAS

Savaitės pradžioje teks aktyviai tvarkyti turtinius, finansinius reikalus, gilintis į skaičius, buhalterinius popierius ar kitus dokumentus. Regis, puikiai seksis derėtis, prekiauti, bendrauti, rūpintis nuosavybe, žemės ūkiu. Nuo ketvirtadienio galite planuoti, tartis dėl naujų projektų, įkalbinėti gabius asmenis prie jų prisidėti. Darbe turėtų sektis nepriekaištingai, tačiau prieš savaitgalį pasijusite gerokai pavargę ar sunegalavę. Venkite šeiminių konfliktų. Nepraraskite budrumo kelyje.

JAUTIS

Šią savaitę būsite racionalūs, linkę vadovautis protu, moralės normomis. Galimos naujienos, kuriomis seksis pasinaudoti reklamos, komercijos ar kitais tikslais. Regis, dėmesiu, dovana nudžiuginsite jums neabejingą asmenį. Nuo ketvirtadienio būsite linkę pradėti ką nors nauja, ypač jei tai susiję su verslu, statybomis, remontu, nuosavybe. Prieš naujoves kai ką pravartu laiku užbaigti. Peržvelkite ir kritiškai įvertinkite savo santykius, poelgius. Savaitės pabaigoje išleisite nemažai pinigų dėl savų ar svetimų užgaidų.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje gilinsitės į savo vidinį pasaulį, stengsitės suvokti, kokią kryptį turite pasirinkti. Tikriausiai kils noras kažko imtis ir jau pradėsite tai planuoti, realizuoti savo vaizduotėje. Intuicija ir įžvalga darys jus įdomius, tad daugės norinčių su jumis pasikalbėti ar susipažinti. Pasistenkite neišsibarstyti nereikalingiems kontaktams, tačiau kartu raskite būdų didinti savo įtaką. Nuo ketvirtadienį prasidedančios jaunaties ateis metas naujiems startams. Tik nepulkite kažko daryti aklai ir nesielkite savanaudiškai.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje nuobodžiauti neteks dėl besiplečiančio akiračio bei interesų rato. Galite leistis į kelionę arba jai ruoštis. Tikėtina žinia iš švietimo įstaigos, užsienio arba siūlymas įsijungti į bendraminčių kompaniją, organizuoti ar vesti renginį. Regis, domins ezoterinė informacija, nepaaiškinami reiškiniai, sapnai. Galbūt pavyks įgyvendinti slaptą sumanymą. Savaitės antra pusė nežada aktyvumo. Tam trukdys negalavimas, energijos stygius arba tam tikras atsiribojimas, susijęs su įsigilinimu į mokslo reikalus, menus.

LIŪTAS

Ši savaitė vers užsiimti šimtu reikalų vienu metu. Regis, jums pavyks suderinti asmeninius planus, dalykinius siekius bei profesionalumą. Galbūt teks bendrauti su įtakingais, talentingais žmonėmis. Tai itin aktualu, jei galvojate apie reformas darbe, pareigų keitimą, įsidarbinimo ar verslo galimybes. Nuo ketvirtadienio prasidės mėnulio jaunatis, o prieš ją svarbu užbaigti skubius reikalus, derybas ir pan. Savaitgalį skirkite daugiau laiko poilsiui, venkite streso. Jeigu įmanoma, sumažinkite poreikius.

MERGELĖ

Šią savaitę iki ketvirtadienio derėtų paskubėti sutvarkyti teisinius ar studijų formalumus, jei tokių yra. Dėl kai kurių aktualių dalykų sprendimai šiuo metu ateis savaime artimo žmogaus arba likimo valia. Galite pabendrauti su įtakingu asmeniu. Pokalbis bus vertingas, tačiau rimtai įpareigos. Savaitės antroje pusėje būsite veiklūs, bet vis tiek ne visiems įtiksite. Galite susidurti su dilema – nutylėti ar kažką savo atvirumu įskaudinti, priimti siūlymą ar atsisakyti. Jokie patarimai nepadės.

SVARSTYKLĖS

Ši savaitė skubins imtis visų priemonių, jei turite finansinių problemų. Kai ką svarbu išspręsti iki ketvirtadienio jaunaties. Darbe turėtumėte papildomai užsidirbti iš kolegų pavadavimo. Galima investicija ar neplanuotos išlaidos, kurios tam tikra prasme apsimokės. Galbūt jums pavyks atnaujinti, sutaisyti ar atgauti vertingą daiktą. Jaunatį pasitikite pozityviai, nes optimizmo, geranoriškumo trūkumas gali pabloginti mikroklimatą. Savaitgalį galite sudalyvauti renginyje toli nuo namų. Atsargiai kelyje.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje stengsitės išspręsti verslo arba partnerystės santykių dilemą. Regis, konkurencijos jausmas nebus toks nemalonus kaip ką tik, nes skatins pasitempti, būti vertiems savo priešininkų. Jeigu jus domina darbo ar studijų konkursai, interviu, investavimo galimybės, veikiausiai sulauksite konkrečių žinių arba rezultatų. Antroje savaitės pusėje bus išbandytos jūsų galimybės, tiek psichologinės, tiek kitos. Galbūt teks bendrauti su atvykusiais iš užsienio. Arba patys vyksite į renginį, konferenciją.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje profesinėje veikloje nusimato permainos arba darbų antplūdis, dėl kurio kažką aukosite, bet bus verta tai daryti. Galima pirkti reikalingas medžiagas, inventorių, užsisakyti transportą. Regis, tinkamai pasirūpinsite vaikų vasaros laisvalaikiu, jų sportine ar menine raiška ir kt. Savaitės antroje pusėje turėsite progą įvertinti savo galimybes konkuruoti ir bendradarbiauti. Kai kas gali sunkinti jūsų planų įgyvendinimą. Nepykite ant tų, kurie neketina pritarti. Kai ko galite iš jų pasimokyti. Saugokitės sukčių.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje tvarkysite su studijomis, moksliniais darbais, kelione, transportu susijusius klausimus. Arba aktyviai medžiosite informaciją apie norimas prekes, paslaugas, akcijas ir ja dalinsitės su kitais. Galite išbandyti savo laimę žaidimuose, varžybose. Regis, skirsite daug dėmesio aplinkos ir kūno švarai, grožiui. Antroje savaitės pusėje teks rimtai plušėti darbe. Galimi darbo pasiūlymai. Jei turite sveikatos bėdų, derėtų pagalvoti apie reabilitaciją, sveikatos tyrimus. Savaitgalį skirkite daug dėmesio partneriui.

VANDENIS

Ši savaitė prasidės buitiškai, bet nestigs flirto bei tam tikro avantiūrizmo. Draugai, gerbėjai gali kviesti į renginius, proginius susitikimus. Galbūt įsigysite planuotą techninę prekę arba ką nors vertinga savo vaikams ar artimam žmogui. Savaitės antroje pusėje gali būti patikrintas draugystės bei kitokių ryšių tvirtumas. Norėsis meilės ir tolerancijos, tačiau aplinkybės gali klostytis kitaip. Jei esate susiję su pramogų verslu, bus kuo rūpintis. Kitu atveju nerimausite dėl vaikų. Savaitgalį iš galvos neišeis darbai.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje jums seksis organizuoti, bendrauti. Gausite norimą informaciją, susitarsite dėl naudingų sutarčių ar kt. Galima kūrybinė sėkmė. Galite tikėtis įvykio, kuris žada pasipelnymą arba įsidarbinimą. Antra savaitės pusė bus buitiška, šeimyniška. Prasidedanti jaunatis svarbi dedantiems šeiminės gerovės pamatą. Jei turite didelių ambicijų, teks įrodyti, kad esate verti jų realizacijos. Savaitgalį gali nustebinti gerbėjo elgesys arba vaikų išdaiga. Nereaguokite per aštriai, jeigu kažkas pasirodys nepriimtina.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
3
F

Dienos klausimas

Ar jums tenka dirbti savaitgaliais?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Ar kada nors šaudėte iš šaunamojo ginklo?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+10 +19 C

+12 +17 C

+11 +19 C

+13 +21 C

+15 +23 C

+19 +24 C

0-3 m/s

0-6 m/s

0-5 m/s