respublika.lt

Astrologinė prognozė kitai savaitei (Liepos 15–21 dienai)

(0)
Publikuota: 2024 liepos 14 10:28:00, Sidonija Kulikauskienė (ELTA)
×
nuotr. 1 nuotr.
Asociatyvi Freepik nuotr.

Astrologinė prognozė kitai savaitei, liepos 15–21 dienai.

 

AVINAS

Savaitės pradžioje dėl pinigų, skolų, mokesčių, alimentų, paveldėjimo, turto dalybų ar kitų finansinių peripetijų augs įtampa. Gali tekti veikti paskubomis, nelabai įsigilinus. Pasisaugokite įvairių provokacijų, nes bus lengva patirti žalą. Savaitės viduryje palanku užsiimti veikla, susijusia su informacija, kelionėmis, ekskursijomis, komercija, logistika.

Galimas vykęs sandoris, susijęs su nekilnojamuoju turtu ar pan. Savaitės pabaigoje būsite veiklūs, jeigu ką nors organizuojate ar kam nors talkinate. Atsargiai kelyje.

JAUTIS

Savaitės pradžioje galite nukentėti dėl nederamų veiksmų arba nesitaikstymo su neteisėtais kitų asmenų veiksmais, siekiais. Nuo rizikingų veiksmų ir aštrių frazių verčiau susilaikykite, jei nenorite skyrybų ar naujų priešų. Kuo atsargiau elkitės kelyje, su ugnimi, technika, elektra, aštriais daiktais. Savaitės viduryje turėsite galimybę pagerinti savo situaciją. Staiga gali atsirasti neįprastų poreikių ir užmojų. Jų įgyvendinimas priklausys nuo gebėjimo priimti naujoves. Regis, savaitgalį veršitės kuo toliau nuo namų.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje kai kurie darbiniai įsipareigojimai, intrigos arba sveikatos problemos sukels didelį rūpestį. Derėtų itin saugotis galimų gamybinių traumų, agresyvių gyvūnų, ūmių sveikatos sutrikimų, pvz., alerginės reakcijos. Savaitės viduryje geriau seksis tarpininkauti, derėtis, tvarkyti teisinius reikalus. Galbūt išsispręs problema, susijusi su paskola, parama, draudimu ar paveldėjimu. Visgi galite patirti augančios konkurencijos iššūkių. Savaitgalį domins kelionės, ekskursijos, parodos, sportas ir pan.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje tikėtinas kūrybinis polėkis, sportinis ar kitoks azartas. Galite dalyvauti varžybose arba kitaip išbandyti jėgas. Tačiau tikėtinos ir nemalonios staigmenos. Saugokite nuo pavojų vaikus bei kitus žmones. Savaitės viduryje neblogai seksis numatyti darbai. Seksis keisti kai kuriuos įpročius ar stilių, mitybos pobūdį, gerinti gyvenimo sąlygas. Galbūt gausite žinių, susijusių su mokslo, kelionių aktualijomis.

Savaitgalį trokšite dėmesio, geros draugijos. Venkite aklai pasitikėti tais, kurie daug žada.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje gali prasiveržti ilgai kaupta įtampa tarp jūsų ir artimo žmogaus arba dalykinio partnerio. Pasisaugokite viešų skandalų, traumų. Būtų gerai, jei apsiribotumėte ramiais buities ar žemės ūkio darbais ir leistumėte laiką be jokių rizikų. Saugokitės agresijos, ugnies. Nuo savaitės vidurio būsite itin kūrybingi, patrauklūs. Gausite pakvietimų, pasiūlymų. Jeigu tik panorėsite, patirsite romantiškų akimirkų. Savaitgalį puoselėsite savo aplinką, gyvūnus, augalus arba savo kūno sveikatą, grožį.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje situacija bus intriguojama. Galbūt jus sužavės spontaniškas pasiūlymas leistis į kelionę ar kažkokią avantiūrą. Tai gali būti nesaugu ir rizikinga. Atsargiai kelyje, pasisaugokite įtartinų nepažįstamųjų. Bus geriau, jei išvengite žodžių mūšio. Nervinei iškrovai nesirinkite rizikingo vairavimo. Savaitės viduryje tiek šeima, tiek darbo reikalai reikalaus daug dėmesio. Gali paaiškėti, kokie jūsų ir aplinkinių interesai sutampa. Savaitgalis gali būti romantiškas, sportiškas ar šiaip smagus.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę daug skaičiuosite ir planuosite. Sieksite naudos, pasipelnymo, tačiau prieš tai teks rizikingai investuoti. Rizika bus visiškai neprognozuojama. Saugokitės ugnies, elektros iškrovos, avarijų. Neblogų pasiekimų galite tikėtis reikaluose, susijusiuose su mokymais, vertimais, reklama, turizmu, žiniasklaida, ryšiais. Galbūt teks imti ar teikti interviu. Šeima, poilsis gamtoje, sodyboje, šeimos verslas ar pirkiniai šeimos labui – štai koks turėtų būti jūsų savaitgalio prioritetas. Regis, smagu bus ir keliauti su šeima. Vilios ir meilės nuotykiai. Gali būti, kad akiratyje pasirodys aktyvus gerbėjas.

SKORPIONAS 

Savaitės pradžioje nebūkite pernelyg reiklūs tiems, su kuriais kartu gyvenate, dirbate, partneriaujate. Jūsų keliami reikalavimai gali išprovokuoti aršų priešiškumą, agresiją ar skyrybas. Pasekmes sunku prognozuoti. Savaitės viduryje galite sulaukti naujų pasiūlymų verslo, finansų, prekybos sferoje. Arba smagiai leisite uždirbtus pinigus atostogaudami, pramogaudami. Stenkitės atskirti gerus patarimus nuo niekam tikusių. Savaitės pabaigoje leisitės į netolimą kelionę. Turėtumėte neblogai praleisti laiką.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje netrykšite pozityvia energija, ypač jei reikia dirbti užuot atostogavus. Galimos slaptos intrigos, jūsų klaidų viešinimas. Regis, asmenys, kurie jums galėtų padėti arba kurie yra skolingi, elgsis abejingai, išsisukinės. Jūsų sveikatai labai kenks stresas. Nuo savaitės vidurio galite šį tą nuveikti komercijos, nekilnojamojo turto, verslo susitarimų srityse. Galbūt sumanysite įgyvendinti pokyčius savo gyvenime ar aplinkoje. Savaitgalį su dominančiais žmonėmis jus gali suartinti bendras interesas.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje bus ir linksmybių, ir rūpesčio. Regis, kalbos suksis apie pažįstamus asmenis, visuomenės ir šou veikėjus, įvairias netikėtas naujienas, vaikų poreikius. Svarbu išlaikyti draugiškus santykius su aplinkiniais. Itin saugokite vaikus. Savaitės viduryje nepavyks plaukti pasroviui, nors to ir norėtumėte. Būkite apdairūs, kol kas neatskleiskite visų savo planų, ypač jei tenka konkuruoti. Venkite svaigalų. Seksis pasireikšti kūrybine prasme. Savaitgalį neišvengsite nepigių pagundų.

VANDENIS

Savaitės pradžia bus nelengva ir darbe ar viešumoje, ir namuose. Tikėtinas emocinis stresas, nemaloni provokacija ar konfliktas. Galbūt nustebins artimo žmogaus rizikingi poelgiai. Saugokitės agresijos, ugnies. Neskubėkite sudarinėti neapgalvotų sutarčių arba spontaniškai nutraukinėti seniau sudarytas. Savaitės viduryje gali paaiškėti, ar turės eigą jus dominantis projektas. Pokalbiai su draugais, pažįstamais padės jums susivokti situacijoje. Savaitgalį norėsis ramybės, asmeninės erdvės. Šurmulys itin vargins.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje visa savo esybe veršitės iš kasdienybės. Dirbdami svajosite apie atostogas, pramogas, o jeigu atostogaujate – apie egzotiškus nuotykius, adrenaliną. Venkite rizikos, ypač kelyje. Keliaudami laikykitės tarptautinių ir vietinių taisyklių. Naudokitės proga pasimokyti iš daugiau sugebančių. Savaitės viduryje nenumokite ranka į svarbias pareigas net jei bus sunku kuo nors rimtu užsiimti dėl keistos savijautos ar kilusių neaiškumų. Savaitgalį galima tikėtis šaunių susitikimų, naujų pažinčių.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
7
F

Dienos klausimas

Kokį ministrą reikia kuo greičiau pakeisti?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Ar kada nors šaudėte iš šaunamojo ginklo?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+15 +25 C

+19 +25 C

+16 +23 C

+27 +34 C

+21 +30 C

+19 +25 C

0-5 m/s

0-7 m/s

0-6 m/s