respublika.lt

Astrologinė prognozė kitai savaitei (Liepos 22–28 dienoms)

(0)
Publikuota: 2024 liepos 21 09:28:00, Sidonija Kulikauskienė (ELTA)
×
nuotr. 1 nuotr.
Asociatyvi socialinio tinklo nuotr.

Astrologinė prognozė kitai savaitei, liepos 22 –28 dienoms.

 

AVINAS

Savaitės pradžioje seksis bet kokia veikla, tačiau laiko stoka gali trukdyti parodyti gerus ketinimus aplinkiniams bei įgyvendinti tai, ką norite. Jeigu pirksite techniką, būkite atidūs, reikalaukite garantijos, tvarkingų dokumentų. Labiau saugokite sveikatą, nes gali paūmėti seni negalavimai. Į savaitės pabaigą labiau norėsis pramogų, saviraiškos, komforto. Galimos pajamos iš nuomos, individualių paslaugų ar kūrybos. Derėtų neprarasti saiko, mėgaujantis gyvenimo malonumais, gardumynais.

JAUTIS

Šią savaitę būsite priversti skubiai tvarkyti dokumentus ar oficialius reikalus. Galbūt atsiras kliūčių, dėl kurių teks koreguoti nusibrėžtus planus. Pravartu pasitelkti kantrybę bei kai kuriuos darbus pavesti kitiems asmenims, kad nepatirtumėte per didelio krūvio. Venkite konfliktinių situacijų, atsargiai su technika, ugnimi, elektra. Jeigu pasiseks, galite atnaujinti pažintį su dominančiu asmeniu. Sužinosite svetimų paslapčių. Savaitės pabaigoje pasijusite pavargę ar sunegalavę. Trokšite ramaus atsipalaidavimo, privatumo.

DVYNIAI

Šios savaitės pradžioje aktualūs bus su kelionėmis, morale, pasaulėžiūra, teisingumu arba studijų pasirinkimu susiję reikalai. Labai jaudinsitės, jei teks eiti į interviu, motyvacinį ar darbo pokalbį bei laukti jo rezultatų. Savaitės viduryje jus gali nemaloniai nustebinti kolegų, partnerių solidarumo trūkumas. Visgi numatyti darbai seksis gerai. Artėjant savaitgaliui, daugės kontaktų su draugais. Galite sulaukti palaikymo, kvietimo į renginį. Sekmadienį nuo visko pailsėkite ramioje aplinkoje.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje būsite nusiteikę aiškintis santykius, kovoti dėl finansinių bei verslo interesų, visuomeninės ir socialinės padėties bei kitų svarbių dalykų. Jeigu keliaujate, mėgausitės įspūdžiais, tačiau galimi nesusipratimai dėl valiutų, atsiskaitymų, kitų žmonių pavydo ar godumo. Atsargiai elkitės su dokumentais, kad jų neprarastumėte. Savaitės antroje pusėje galite sulaukti naujovių mokslo, darbo sferoje. Turbūt ypatingą dėmesį rodys įtakingas gerbėjas arba šiaip turėsite įdomų, daug patyrusį pašnekovą..

LIŪTAS

Savaitės pradžioje būsite linkę planuoti toli siekiančius sumanymus. Tikėtini susitikimai su įdomiais ar įtakingais veikėjais. Regis, nestigs ir įtampos, susijusios su asmeniniais bei dalykiniais santykiais. Jums lengva bus apkaltinti kitą žmogų, bet sunku atleisti, suprasti. Galite išprovokuoti agresiją, avariją. Savaitės viduryje iš vietos pajudės kai kurie finansiniai, verslo, nuosavybės, paramos, paskolų ar skolų reikalai. Prieš savaitgalį kažkur išvyksite. Tai gali būti kelionė, išvyka į renginį, susitikimą ar kt.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje jautriai reaguosite į aplinkinių pastabas dėl jūsų išvaizdos ar profesinės kompetencijos. Mintys suksis ir apie darbus, technines problemas. Norėsis viską sudėlioti į vietas ir iškart matyti savo pastangų rezultatus. Labai atsargiai elkitės kelyje. Savaitės viduryje reikalų eiga priklausys nuo kitų žmonių palankumo ir įvertinimo bei konkurentų įtakos. Sėkmės atveju pavyks susitarti dėl paramos, tarpininkavimo, finansinių sprendimų, aktualių paslaugų. Galimi svarbūs pirkiniai.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę seksis kūrybinė veikla, gerai suprasite augančią kartą, bus nesunku tapti populiariems. Nors džiugins nuotykiai, pramogos, malonumai, tačiau stresą gali kelti pavojingos vaikų išdaigos, trikdžiai kelionėje, neplanuotai pakrypę kai kurie reikalai. Nerizikuokite bendrais ir svetimais pinigais, turtu. Artėjant savaitgaliui, kartu su gyvenimo partneriu galite įdiegti naujovę savo ūkyje ar namų aplinkoje. Svarbu rasti bendrą sutarimą tiek dėl buities, tiek dėl laisvalaikio savaitgalį.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje jums seksis kur kas geriau, jeigu neignoruosite kitų žmonių interesų bei jų teisių. Nieko gero nepasieksite kritikuodami kitus. Atsargiai elkitės su elektra, ugnimi, saugokitės žaibo. Galima ir agresija, pavydo scena. Savaitės vidurys bus smagesnis. Galite tikėtis pakvietimų į pramoginius renginius, pasimatymus, prezentacijas ir pan. Turiningo bendro laisvalaikio tikėsis ir vaikai. Savaitės pabaigoje kažkas gali būti pertvarkoma namuose, ūkyje, sodyboje. Visgi jūsų sumanymų gali nepalaikyti artimieji.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje galite aktyviai sudarinėti sutartis, dėl kažko svarbaus tartis, teikti informaciją, tvarkyti ryšių, transporto, reklamos reikalus. Tačiau teks pasistengti rasti raktą į artimų žmonių širdis. Santykiai bus problemiški, jei nesugebėsite suprasti vieni kitų, susitarti dėl šeiminių pareigų, bendro laisvalaikio. Svarbu elgtis taikiai, draugiškai. Artėjant savaitgaliui, vis labiau trokšite pramogų. Romantiškų vilčių gali sukelti flirtas, smagi intriga. Galite šį tą nuveikti vaikų labui. Tik nederėtų tenkinti abejotinų užgaidų.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje atsiras neatidėliotinų praktinių rūpesčių arba pajusite didelį pinigų ir komforto poreikį. Galite atgauti skolą, gauti draudimo išmoką, pasipelnyti iš komercinės veiklos, nuomos, reklamos ar pan. Tačiau ir prarasti bus labai lengva. Verčiau nereikalaukite per daug iš tų, kurie ir taip dėl jūsų stengiasi. Savaitės pabaigoje užsiimkite tuo, kas įdomu jums ir šeimos nariams, aplankykite giminaičius ar pan. Galite sutikti senų laikų bičiulį, giminaitį ar buvusią meilę.

VANDENIS

Savaitės pradžioje neblogai seksis darbuotis ir tartis dėl aktualių jums dalykų, tačiau koją kiš nekantrumas, savivaliavimas. Verčiau pristabdykite spontaniškumą pavojingose situacijose, nes polinkis rizikuoti, eksperimentuoti gali sukelti netikėtų problemų jums ir kitiems. Savaitės antroje pusėje būsite nusiteikę bendrauti, stengsitės atnaujinti santykius. Regis, aplinkinius bei socialinių tinklų pašnekovus intriguosite ir stebinsite savo žiniomis, replikomis, komentarais. Galbūt leisitės į kelionę, ekskursiją.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje galite turėti reikalų su labdara, medicina, slauga, menais, parodomis. Galbūt kam nors teiksite pagalbą, slaugysite arba jums patiems to prireiks. Gali kilti nemalonių apkalbų arba nesusipratimų. Būkite itin atsargūs kelyje. Nuo savaitės vidurio užsiimkite tuo, kam ilgai negalėjote rasti laiko. Gali pavykti pasistūmėti pirmyn verslo srityje, gauti honorarą ar kitokį atlygį, susitvarkyti su nuosavybės reikalais. Visgi lengva apsigauti. Savaitgalį galbūt lankysitės pas giminaičius arba pas jus atvyks jie.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
3
F

Dienos klausimas

Ar gerai atidirbo Seimas šią pavasario sesiją?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Ar kada nors šaudėte iš šaunamojo ginklo?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+13 +21 C

+15 +23 C

+16 +23 C

+21 +28 C

+25 +30 C

+21 +28 C

0-4 m/s

0-3 m/s

0-4 m/s