respublika.lt

Ką žada žvaigždės ketvirtadieniui? (Rugpiūčio 8d.)

(0)
Publikuota: 2024 rugpjūčio 07 18:09:00, ELTA
×
nuotr. 1 nuotr.
Pixabay nuotr.

Astrologinė prognozė rugpiūpiūčio 8 - ajai, ketvirtadieniui.

 

AVINAS. Daug reikalų suksis jūsų galvose. Visgi gali būti, kad jūsų savijauta sutrukdys daryti tai, ką iš anksto suplanavote. Nereikėtų numoti ranka į negalavimus, nes laiku pasirūpinę sveikata labai sau padėsite.

JAUTIS. Šiandien aktyviai bendrausite. Regis, vilios dalykai, kurie plonina piniginę. Gali nustebinti draugu ar gerbėju laikyto asmens jausmai, poelgiai. Interesų, skonių nesutapimas daug ką sugadintų, todėl būkite taktiški.

DVYNIAI. Stenkitės valdyti emocijas. Elgiantis santūriai, jums turėtų pavykti susitarti. Leisdami laiką drauge su šeima, venkite kurstyti senas nuoskaudas. Verčiau draugiškai aptarkite vieni kitų poreikius.

VĖŽYS. Gali būti, kad leisitės į kelionę, viešnagę, ekskursiją arba sulauksite žinių iš giminių, draugų. Kelionėje bus tikimybė netyčia nuklysti nuo maršruto ar patirti kitokių nesklandumų. Į be priežiūros paliktus namus gali taikytis vagys.

LIŪTAS. Šiandien lengva apsigauti tvarkant finansinius reikalus, tikintis paramos ar lengvatų. Būkite atidesni ir nesiekite to, kas jums nepriklauso. Ypatingo atsargumo prireiks ir kelyje.

MERGELĖ. Situacija bus geresnė jei sėkmingai užbaigėte neatidėliotinus darbus, neįskaudinote artimųjų ir dabar jūsų sąžinė yra rami. Kitu atveju galite patirti vidinę dilemą.

SVARSTYKLĖS. Šiandien jus domins paslaptys, apkalbos. Gali išaiškėti užkulisinės intrigos, kurias patys surezgėte arba apie kurias beveik nieko nenutuokėte. Nemanykite, kad blogi poelgiai liks neįvertinti.

SKORPIONAS. Gali būti, kad jums teks ką nors organizuoti. Tai padarysite nesunkiai. Vakare galbūt išryškės kažkokie jūsų slapti polinkiai ar talentai. Tamsioji slapta asmenybės pusė gali suaktyvėti.

ŠAULYS. Net jei nerūpestingai leidžiate laiką kokiame nors kurorte, šiandien jus gali aplankyti nerimas dėl profesinių ir apskritai ateities galimybių. Nepasitikėjimą didins prieštaringas aplinkinių elgesys, augantys reikalavimai ir konkurencija.

OŽIARAGIS. Turėsite daug darbo, jei jūsų veikla yra susijusi su turizmu, švietimu, politika, ryšiais su užsieniu. Netikėtai pasirodžiusi informacija gali sukelti rūpesčių. Galvokite, ką kalbate su žmonėmis, kurių beveik nepažįstate.

VANDENIS. Finansinė, turtinė sritis šiandien bus labiau pažeidžiama. Lengva užkibti ant sukčių kabliuko. Į nedoras avantiūras verčiau nesivelkite. Venkite skolinti pinigus be užstato, garantijų.

ŽUVYS. Regis, šiandien teks ieškoti bendros kalbos su kitaminčiais, oponentais, nes santykius jauks išryškėję nesusipratimai. Gali būti, kad jums prireiks tarpininkų pagalbos.    

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
1
F

Dienos klausimas

Ar užsisakote prekių iš "AliExpress", "Temu" ar "Shein"?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kaip praleidžiate savo atostogas?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+13 +19 C

+13 +21 C

+15 +22 C

+21 +26 C

+24 +28 C

+20 +24 C

0-4 m/s

0-2 m/s

0-5 m/s