respublika.lt

Astrologinė prognozė kitai savaitei (Rugpjūčio 19–25 dienoms)

(6)
Publikuota: 2024 rugpjūčio 18 09:55:00, Sidonija Kulikauskienė (ELTA)
×
nuotr. 1 nuotr.
Asociatyvi Freepik nuotr.

Astrologinė prognozė kitai savaitei, rugpjūčio 19–25 dienoms.

 

AVINAS

Savaitės pradžioje netikėtumų gali pateikti tie, kuriais pasitikėjote. Pasistenkite objektyviai vertinti situaciją bei ryšius su kitais žmonėmis. Labiau rūpinkitės sveikata. Antra savaitės pusė bus kupina įvairios veiklos ir kalbų. Darbe gali kilti problemų dėl darbo painiojimo su jausmais, asmeninių interesų su profesiniais. Gali būti, kad kažkas priekabiaus arba vels į intrigas. Yra pavojus pervertinti savo galimybes. Savaitgalį bus smagu pasilepinti žemiškais gyvenimo malonumais, eksperimentuoti virtuvėje.

JAUTIS

Šią savaitę bus neramu dėl kai kurių neįvykdytų įsipareigojimų, stiprios konkurencijos. Nors iki savaitės vidurio noriai bendrausite, ieškosite tinkamos kompanijos, pokalbiai gali būti nelabai draugiški. Draugai ir pinigai bus nesuderinami. Padėkite kuo galite, bet susitarkite dėl lygiaverčių mainų. Antroje savaitės pusėje turėsite mažiau energijos, bet daugiau rožinių svajonių apie praturtėjimą, meilę, vaikus ar pan. Sustiprės intuicija, gebėjimas atjausti, teikti labdarą.

DVYNIAI

Šios savaitės pradžioje mintys ir kalbos suksis apie užsienį, turizmą, tolimas keliones ir ateities perspektyvas, studijas. Regis, nelabai seksis laviruoti tarp privačių ir viešųjų interesų. Gana lengva suklysti ir neteisingai pasirinkti. Pasistenkite nesugriauti to, kas jums svarbu. Savaitės viduryje pagaliau rasite progų pabendrauti su draugais. Išties daugiau pasieksite, jei veiksite drauge su kitais. Savaitgalį gali prabilti jūsų meninis talentas, intuicija. Pravartu pabūti vienumoje, pareflektuoti, nes šurmulys itin vargins.

VĖŽYS

Savaitės pradžia bus nerami. Galbūt teks skubiai grąžinti skolą arba mokėti mokesčius, ieškoti pamesto daikto ar atlyginti žalą. Tinkamai eksploatuokite techniką, kompiuterį. Savaitės viduryje tikėtini reikalai, susiję su išvykomis, užsienio ryšiais ar studijomis. Kai kurie reikalai vers labai skubėti. Jeigu brandinate rimtą tikslą, jums gali pasisekti. Stenkitės pasinaudoti tuo, kas jums suteikiama. Savaitgaliui galite sulaukti kvietimo į varžybas, kultūrinį renginį ar iškylą. Lengvai megsis naujos pažintys.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje bus nelengva konstruktyviai spręsti konfliktus, nesusipratimus. Galite patirti nemalonią staigmeną. Tam tikra prasme galbūt paaiškės, kad viršijote savo galimybes arba pažeidėte principus. Derėtų labiau pasisaugoti elektros iškrovos, avarijų. Savaitės viduryje gali tekti bendrauti su užsieniečiais, įtakingais veikėjais arba nepažįstamais žmonėmis, kurių nuomonė daug ką nulems. Būsite nusiteikę eiti į viešumą, vykti į renginius. Galbūt veršitės pakeliauti. Neignoruokite artimųjų poreikių.  

MERGELĖ

Savaitės pradžioje galima nukentėti dėl netvarkingos technikos, darbo saugos reikalavimų nepaisymo, sveikatos netausojimo ir pan. Apdairiai tvarkykite dokumentus. Savaitės viduryje situacija privers kitaip pažvelgti į jus supančius žmones bei situaciją. Tai gali būti susiję su bendrais ir svetimais pinigais, investicijomis, mokesčiais, konkurencija, siekiamu profesiniu postu, seksualiniu interesu ar kt. Savaitgalį pajusite permainų, kelionių troškulį. Jus gali suintriguoti nauja pažintis, neįprastas renginys.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę sudėtinga bus viską suspėti ir visiems įtikti. Regis, pramogoms pinigų išleidote kiek daugiau, nei leidžia jūsų galimybės. Galite nerimti dėl incidento kelyje, higienos normų pažeidimo darbe ar kolegos, pažįstamo žmogaus situacijos, augintinio būklės ir kt. Gali būti, kad gausite sveikatos tyrimų rezultatus. Galite mėginti įsidarbinti arba grįžti į ankstesnį darbą. Norint palankia kryptimi pastūmėti aktualius reikalus, reikia rasti sąjungininkų bei pasisaugoti klastingų asmenų. Savaitgalį tikėtini nepigūs pirkiniai.

SKORPIONAS 

Savaitės pradžioje atsiras neatidėliotinų reikalų, susijusių su namais, vaikais. Galbūt skubėsite kažką pirkti ar parduoti, keisti ar išnuomoti. Emocijos ims viršų, todėl lengva patirti nuostolį bei sugadinti asmeninius santykius. Savaitės antroje pusėje gali tekti daugiau padirbėti bei rimčiau pasirūpinti finansiniais reikalais. Įsiskolinimai gali pakenkti draugystei. Gali būti, kad teks tikrintis sveikatą. Labai svarbu yra gebėti derinti savo ir kitų žmonių poreikius. Turbūt šalia jūsų atsiras tokių, kurie seniai trokšta jus sudominti.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje ne tiek daug pavyks padaryti, kiek planuojate. Būsite linkę veltis į neaiškias avantiūras. Jeigu jūsų veikla susijusi su informacija, mokslu, viešais renginiais, galimi netikėtumai. Labiau gresia ir priepuoliai, traumos. Itin tausokite sveikatą. Nuo savaitės vidurio būsite aktyvesni, nusiteikę meilės nuotykiams, pramogoms. Galite pasižymėti scenoje, varžybose. Kita vertus, suprasite, kad turite stiprių konkurentų. Savaitgalį domėsitės dietomis, grožio procedūromis bei savo augintinių poreikiais.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje teks nemažai bendrauti, galbūt ir teikti ar imti interviu. Gebėsite numatyti pašnekovų manevrus, atskleisti jų paslaptis. Tam tikra prasme galimas rizikingo pasipelnymo ar nuotykio pasiūlymas. Reikalą, susijusį su kelione, pervežimu, gali tekti atidėti. Saugokite nuo pavojų vaikus. Pasirūpinkite, kad nieko nenutiktų ir jūsų dokumentams, santaupoms. Derėtų kuo daugiau dėmesio skirti šeimai, ypač mažiausiems jos nariams. Atsakingai elkitės su gyvūnais. Savaitgalį galite tikėtis linksmybių, pramogų.

VANDENIS

Savaitės pradžioje galimas netikėtas išbandymas, dėl kurio pasijusite išmušti iš pusiausvyros. Bus sunku susitaikyti su aplinkinių savanaudiškumu, nesiskaitymu. Saugokitės elektros iškrovos. Galite mėginti sutvarkyti nuomos reikalą ar sudaryti nekilnojamojo turto pirkimo-pardavimo sutartį. Visgi derėtų elgtis labai apdairiai, ypač jei ketinate kažką parduoti, išnuomoti. Savaitgalį prioritetą teikite šeimai, gamtai, įprastam savaitgalio laisvalaikiui. Geriausia bus namų, sodybos aplinkoje.

ŽUVYS

Šios savaitės pradžioje galimas tam tikras kompetencijos ir moralumo išbandymas. Jeigu kažką darote nelegaliai arba dangstote neteisybę, tai ims kilti į paviršių. Kitiems gali atrodyti, kad jūs tyčia kuriate įtampą. Gali tekti aiškintis dėl finansinės ar kitokios atsakomybės, vertybinės orientacijos. Labai pavojinga rizikuoti kelyje. Jei nevengsite bendrauti, gausite reikalingos informacijos, o gal ir naudos. Stiprinkite partnerystės, giminystės ryšius. Savaitgalį nenustygsite vietoje. Galima kelionė, iškyla arba svečias.  

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
3
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Skaityti komentarus (6)
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar reikėtų steigti Maisto tarybą, kuri nepriklausomai vertintų kainas?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kaip praleidžiate savo atostogas?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+16 +23 C

+11 +20 C

+14 +21 C

+20 +26 C

+22 +29 C

+19 +27 C

0-5 m/s

0-4 m/s

0-6 m/s