respublika.lt

Astrologinė prognozė kitai savaitei (Rugpjūčio 26 – Rugsėjo 1 dienoms)

(0)
Publikuota: 2024 rugpjūčio 25 10:39:00, Sidonija Kulikauskienė (ELTA)
×
nuotr. 1 nuotr.
Asociatyvi Freepik nuotr.

Astrologinė prognozė kitai savaitei, rugpjūčio 26–rugsėjo 1 dienoms.

 

AVINAS

Savaitės pradžia bus kupina informacijos, o jūs – smalsūs ir komunikabilūs. Aktyviai dalyvausite socialiniuose tinkluose, dalinsitės naujienomis ir humoru. Svarbu nepaskleisti abejotinų gandų, sąmokslo teorijų. Savaitės viduryje norėsis apsiriboti asmeniniais interesais, užsiimti buitimi, sodyba ar pan. Venkite rizikos kelyje, vandenyje ir kitur, saugokitės sukčių. Savaitgalį puikiai spręsite vaikų aktualijas. Pasižymėsite kūrybingumu. Meilės fronte taip pat galite kažkuo pasižymėti.

JAUTIS

Ši savaitė žada daugiau spalvų, vilčių bei galimybių. Galima tikėtis romantikos, komplimentų, viliojamų pasiūlymų, sėkmės turizmo bei pramogų verslo srityse. Galbūt mėginsite visiems įtikti ir gauti naudos. Regis, tai gali jums pavykti. Gana sėkminga gali pasirodyti jūsų veikla, jei užsiimate žiniasklaida, tarpininkavimu, reklama, komercija, mokymais. Galite sulaukti kvietimo į įdomų renginį ar ekskursiją. Savaitgalį jau norėsis privatumo, komforto, namų erdvės ar ramios gamtos atitrūkti nuo šurmulio.

DVYNIAI

Šios savaitės pradžioje galite patirti šiek tiek emocinio chaoso. Tai jausitės pastebėti, gerbiami, įvertinti, tai – klastingai vedžiojami už nosies. Gali padidėti gurmaniškų malonumų pasiūla, tad greičiausiai neatsispirsite skanioms pagundoms. Regis, suplonės piniginė. Pasisaugokite nesąžiningų asmenų, atsargiai prie vandens telkinių. Savaitės antroje pusėje teks tvarkyti dokumentus, reikalus, susijusius su darbu, verslu, kelione, santuoka, nekilnojamuoju turtu ar pan. Galite gauti puikių patarimų, pasiūlymų.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje ir pagarbos, ir palankumo pelnysite daugiau, jeigu protingai patylėsite apie tai, ko tiksliai nežinote. Intuicija ir konfidenciali informacija gali jums atskleisti įdomių dalykų. Venkite svaigalų, triukšmingų susibūrimų. Pravartu pasirūpinti namų jaukumu, siekti kūno bei sielos komforto. Jeigu norite įsidarbinti, įsigyti trokštamą daiktą, gauti verslo užsakymą, įgyti galimybę studijuoti, stažuotis, jums gali pasisekti. Savaitės pabaiga žada širdžiai mielų užsiėmimų ar kontaktų.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje tikėtini susitikimai, išvykos. Aktyviai reaguosite į įvairias aktualias naujienas, nevengsite diskutuoti su bendraminčiais bei socialinių tinklų publika. Visgi kai ką daryti teks prisiversti, nes reikia, nors ir nesinori. Atkreipkite dėmesį į tai, kaip veikiate kitus. Savaitės viduryje ypač svarbu išlaikyti dvasinę ramybę ir įveikti kylančias abejotinas pagundas, nes nuo to priklausys jūsų savijauta ir netgi autoritetas. Seksis užsiimti labdara, menais. Savaitgalį prioritetą teikite asmeniniams poreikiams.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje jums pakaks ir ūpo, ir intelekto, ir darbinės energijos. Visgi pasverkite savo jėgas prieš imdamiesi didelės atsakomybės, spontaniškos investicijos ar pan. Regis, kai kurie žmonės bus linkę manipuliuoti, išnaudoti finansiškai ir kitaip. Galbūt teks aiškintis santykius, tikrinti sąžiningumą, ištikimybę. Savaitės antroje pusėje sulauksite nemažai dėmesio iš draugų, kolegų. Galite gauti dovanų ar kvietimą į renginį. Savaitgalį jau nesirinkite triukšmingo šurmulio. Pasistenkite atsipalaiduoti, pailsėti.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę galbūt tvarkysite studijų dokumentus arba reikalus, susijusius su teisine, visuomenine, politine, sportine veikla, turizmu. Jeigu kažką teisingai pasirinkote ir tinkamai pasielgėte, galite sulaukti gero įvertinimo. Visgi negatyvios pasekmės ne mažiau tikėtinos už klaidingus sprendimus. Nuo savaitės vidurio mintys suksis apie nebaigtus darbus, pokyčius. Stenkitės nepraleisti palankių momentų, nes jų nėra daug. Savaitgalį skirkite draugystei, meilei, kūrybai. Galite įgyti naują gerbėją.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje gali tekti rimtai įsitraukti į darbų eigą, ypač susijusių su viešuoju interesu, finansais, auditu. Tai gali būti susiję ir su politika, mokslu, kelionėmis ar žmonėmis iš toli. Gerai atliktas darbas, pademonstruota kompetencija neliks nepastebėti. Galite tikėtis ypatingo asmens susidomėjimo. Gali įvykti svarbus pokalbis, kuris turės įtakos jūsų profesinei ar verslo ateičiai. Regis, sustiprės pojūtis, kad esate savo gyvenimo šeimininkai ir patys darote didelę įtaką aplinkai. Savaitgalį turbūt neišvengsite viešumo.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje į save, savo situaciją jums teks pažvelgti kitų akimis, išgirsti jų vertinimus. Tai primins, kad esate priklausomi nuo kitų žmonių, verslo partnerių. Regis, taps aiškiau, kaip reikia veikti ir kas būtų naudinga. Nuo savaitės vidurio jums parūps kuo greičiau išspręsti klausimus, susijusius su verslu, turtu, mokesčiais, skolomis. Tiesiog darykite tai, ką privalote atlikti laiku ir pagal taisykles. Regis, niekieno neraginami vikriai suksitės, jeigu ruošiatės svarbiam savaitgalio renginiui, kelionei ar pan.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje būsite linkę rimtai paplušėti, taip pat ir paflirtuoti. Galite pateikti arba priimti spontanišką pasiūlymą. Regis, jums itin rūpės su vaikais, gyvūnais susiję reikalai. Galbūt skubėsite patikrinti jų arba savo sveikatą, gauti reikiamą konsultaciją, užsiregistruoti konkursui ar jame sudalyvauti. Susitarimas dėl bendradarbiavimo, tarpininkavimo turėtų nenuvilti. Netikėtai jūsų naudai gali pasitarnauti ne tik partneriai, bet ir konkurentai. Savaitgalį taupyti pinigus ir jėgas pasirodys nerealu.

VANDENIS

Savaitės pradžioje nesėdėsite rankų sudėję, ypač jei sukatės grožio paslaugų, pramogų, turizmo, laisvalaikio bei kitokių renginių srityje. Regis, jums didelę įtaką darys aplinka, elitas. Gali pavykti įgyvendinti svajonę, pasižymėti scenoje ar pan. Regis, gebėsite pasinaudoti tuo, kas jums suteikiama. Nuo savaitės vidurio turėtų spręstis klausimas, susijęs su įsidarbinimu, sveikatos atstatymu, naminiais augintiniais, grožiu, stiliumi. Palanku tartis dėl darbo, tiekimo. Savaitgalį džiugins meilė, partnerystė.

ŽUVYS

Šios savaitės pradžioje tiktų daugiau laiko praleisti su šeima, pabendrauti su giminaičiais. Regis, netikėtai pradės skleistis kūrybinis potencialas arba fortūna nusišypsos loterijoje, žaidime, konkurse, meilės fronte. Visgi gali būti ir pasipriešinimo, užkulisinių pašaipų, daugiau vaidybos, manipuliacijų. Lengva vertybiškai ir jausmiškai susipainioti. Savaitgalį pravartu valyti organizmą, nevengti grožio, sveikatos procedūrų bei sutvarkyti namų ūkį. Jausitės geriau, jei pavyks tinkamai pasiruošti darbo savaitei.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
5
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar šiandien ištiestumėte ranką nepažįstamam Baltijos kelyje?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kaip praleidžiate savo atostogas?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+16 +22 C

+14 +19 C

+11 +19 C

+20 +33 C

+19 +27 C

+21 +24 C

0-8 m/s

0-4 m/s

0-4 m/s