respublika.lt

Astrologinė prognozė kitai savaitei (Rugsėjo 2–8 dienoms)

(0)
Publikuota: 2024 rugsėjo 01 11:10:00, Sidonija Kulikauskienė (ELTA)
×
nuotr. 1 nuotr.
Asociatyvi pixabay.com nuotr.

Astrologinė prognozė kitai savaitei, rugsėjo 2–8 dienoms.

 

AVINAS

Savaitės pradžioje jūsų darbą gali apsunkinti didinama atsakomybė, griežtėjantys reikalavimai ar kriterijai. Galbūt teks kažką taisyti ar dėl ko nors aiškintis. Galite gauti kvietimą į darbo interviu. Prasidedant mėnulio jaunačiai pravartu pagalvoti apie sveikesnį gyvenimo būdą. Nuo savaitės vidurio turbūt teks bendrauti su oponentais, konkurentais. Nepakenktų įsigilinti į tikruosius aplinkinių motyvus. Savaitgalį galite patirti nuostolį dėl neapgalvotų išlaidų, neįvykdyto pažado ar pan. Valdykite savo apetitą pirkiniams.

JAUTIS

Savaitės pradžioje jūsų empatija, meile, silpnybėmis gali naudotis mylimas žmogus, vaikai. Arba kaip tik jūs sulauksite iš jų ypatingo atsidavimo, dosnumo ir tuo šiek tiek piktnaudžiausite. Puiku, jei nuoširdžiai mėginsite pakreipti svarbius santykius į geresnę pusę. Nepersistenkite demonstruodami savo stilių, išlaikykite subtilumą. Antroje savaitės pusėje teks daug jėgų atiduoti veiklai, kuria užsiimate. Laikykitės reikiamų instrukcijų, taisyklių. Jeigu sutriks sveikata, nenumokite ranka. Atsargiai su elektra, ugnimi.

DVYNIAI

Šios savaitės pradžioje gali kilti šiokių tokių piniginių, šeiminių ar emocinių sunkumų. Nelengva bus suderinti savo planus su aplinkinių, ypač jei jie bus linkę tik reikalauti bei manipuliuoti. Saugokitės traumų, apsinuodijimo. Atsargiai ir vandenyje. Savaitės viduryje turbūt parūps pasimatymai, pramogos, skanėstai. Kita vertus, reikšis nesaikingumas. Galbūt įsivelsite į ginčą, nepavyks pasimatymas ar eibių prikrės vaikai. Gerbkite ir tuos žmones, kurie yra kitokių pažiūrų. Savaitgalį itin saugokite sveikatą.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje būsite aktyvūs, jei jūsų veikla susijusi su žiniasklaida, mokslu, reklama, ryšiais, kelionėmis. Teks vikriai suktis ir daug bendrauti. Visgi nuo kai kurių žmonių stengsitės atsiriboti, ypač jei bruka jums sąmokslo teorijas ar pan. Savaitės viduryje galbūt išleisite per daug pinigų nereikalingiems, neskoningiems dalykams. Svarbu subalansuoti darbo ir poilsio laiką, kad pavyktų jo skirti artimiesiems. Savaitgalis nėra saugus ilgoms kelionėms, tačiau tiktų eiti į sporto, šou renginius.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje mintys suksis apie nuosavą verslą ar ūkį. Pasistenkite būti racionalūs, taupūs, kalbėti konkrečiai, kad nepasirodytumėte nepatikimi ar pernelyg godūs. Saugokitės sukčių, neatskleiskite finansinių bei asmens duomenų. Savaitės viduryje galbūt teks atstovauti kažkieno interesams, leistis į netolimą kelionę. Jeigu domėsitės aktualijomis, daug sužinosite ir tinkamai pasinaudosite informacija. Savaitgalis privers labiau pasirūpinti savimi, vaikais, namais. Atsargiai su elektra, technika.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje nerimausite dėl darbo, finansinių ataskaitų, komercinių ar kitokių sutarčių. Neužkibkite ant sukčių kabliuko ir patys nesukčiaukite. Kaupkite informaciją, ją analizuokite. Tai, ką išsiaiškinsite, turės ilgalaikės reikšmės. Savaitės viduryje būsite linkę šio to imtis dėl šeimos gerovės, namų komforto. Gali dominti piniginės kompensacijos, palūkanos ar kitokie pajamų šaltiniai. Savaitgalis žada susitikimų su giminaičias, draugais. Visgi ne itin paisysite kitų žmonių interesų ir jausmų. Būkite atsargūs kelyje.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje stokosite energijos bei atsparumo infekcijoms, todėl pravartu be įtampos užbaigti senus darbus ir mažiau bendrauti. Jei esate kelionėje, galite susidurti su keblumais. Atsargiai kelyje bei prie vandens. Savaitės viduryje galbūt sustiprės nuoskaudos, abejonės, pavydas. Trokšite reabilituotis akyse tų, kurie jumis nusivylė ar deramai neįvertino. Visgi tai bus nelengva dėl paskleistų apkalbų, intrigų. Savaitgalį aktualus gali tapti buitinių daiktų ar dovanų pirkimas. Tvirčiau prilaikykite piniginę.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje bus nesunku susirasti pašnekovų, draugų, tačiau diskutuojant išryškės skirtumai, o gal ir negarbingi ketinimai. Gali traukti abejotini pomėgiai, pramogos. Lengva pakenkti savo įvaizdžiui, jei prarasite saiką vartodami svaigalus ar neadekvačiai elgsitės. Labiau prižiūrėkite vaikus. Savaitės antroje pusėje neverta niekuo sudėtingu užsiimti, nebent tai būtų su medicina susijusi veikla, socialiniai reikalai. Kažkas gali jus kritikuoti, provokuoti neatsakingai elgtis. Atsargiai kelyje bei su elektra.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje darbo, karjeros, politikos klausimai kels įtampą. Bus kiek ramiau, jei pavyko laiku užbaigti skubiausius darbus, pateikti ataskaitas, sumokėti mokesčius. Neatsargios maudynės ir nesaikingos išgertuvės gali baigtis labai liūdnai. Nuo savaitės jau norėsis renginių, geros draugijos. Galite sulaukti dominančio asmens arba publikos dėmesio. Regis, neatsisakysite nuotykių, pramogų, sporto ar turizmo. Savaitgalį jau nepalanku veržtis į viešumą, kur nors toli vykti. Saugiausia bus asmeninėse valdose.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžia žada daugiau įtampos mokslo, teisės, tarpininkavimo, užsienio, logistikos srityse. Galbūt prisiminsite, kad kažko neatlikote. Pasistenkite kompensuoti tą neatlikimą. Svarbu nenumoti ranka į duotus pažadus ir neužsiprogramuoti nesėkmėms. Galite susidomėti nepažįstamu asmeniu arba neįprasta idėja, sąmokslo teorija. Atsargiai kelyje. Savaitės viduryje galimas pokalbis su potencialiu darbdaviu ar buvusiu kolega. Savaitgalį neieškokite tokių nuotykių, dėl kurių gali nukentėti jūsų ar kitų sveikata.

VANDENIS

Savaitės pradžioje galimi ginčai dėl skolų, išlaidų, daiktų vertės. Atsakingai tvarkykite savus ir bendrus pinigus. Jei esate įsivėlę į avantiūrą, įklimpę į skolas, teks suktis iš situacijos. Pasidomėkite, kam švaisto pinigus jūsų partneris, vaikai. Savaitės vidurys žada nekasdienių susitikimų. Galite leists į kelionę, parodą, renginį. Regis, domins užsienio, migracijos, švietimo temos. Visgi neskubėkite atvirauti su bet kuo. Savaitgalį verčiau venkite politinių debatų. Atsargiai kelyje bei su elektra, technika.

ŽUVYS

Šios savaitės pradžioje teks labiau derintis prie kitų, ieškoti kompromisų. Jeigu to vengsite, kils nemalonūs debatai arba nekalbadieniai. Niekam nepatiks keistumai, išsisukinėjimai. Venkite svaigalų, nepraraskite savisaugos vandenyje. Saugokitės traumų, vagių bei savo neatsakingumo. Gali būti, kad antroje savaitės pusėje suaktyvės jūsų konkurentai, idėjiniai priešai. Suksite galvą dėl finansinių reikalų, mokesčių ir viso kito, kas nemažai kainuoja. Kai ką pavyks išspręsti, tačiau situacija atrodys nestabili.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
3
F

Dienos klausimas

Kokių minčių sukėlė žinia apie G.Palucko NT Brazilijoje ir Turkijoje?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Ar naudojatės socialiniu tinklu „Telegram“?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+9 +15 C

+10 +18 C

+11 +19 C

+18 +23 C

+20 +28 C

+23 +27 C

0-3 m/s

0-4 m/s

0-3 m/s