respublika.lt

Astrologinė prognozė kitai savaitei (Rugsėjo 9–15 dienoms)

(0)
Publikuota: 2024 rugsėjo 08 09:56:00, Sidonija Kulikauskienė (ELTA)
×
nuotr. 1 nuotr.
Asociatyvi pixabay.com nuotr.

Astrologinė prognozė kitai savaitei, rugsėjo 9–15 dienoms.

 

AVINAS

Savaitės pradžioje derėtų atsakingiau elgtis su pinigais, finansiniais dokumentais, investicijomis. Jeigu prireiks draudimo išmokos, svarbu tinkamai ir laiku sutvarkyti dokumentus. Galite gauti lauktą žinią iš mokymo įstaigos ar užsienio. Savaitės viduryje labiau pasijus ideologiniai skirtumai, bendraujant su aplinkiniais. Kita vertus, jums nebūtina aštriai reikšti savo nuomonę, ypač darbe. Pasisaugokite traumų, ugnies, agresijos. Venkite šeiminių scenų. Savaitgalį tiktų dalyvauti iškyloje, varžybose ar pan.

JAUTIS

Šią savaitę galite gauti žinią, žadančią reikalingas permainas ar paskolą. Galite pasirašyti draudimo, studijų ar reklamos sutartį. Regis, mėginsite kelti sąlygas, ieškoti finansavimo. Visgi pinigus leisti seksis žymiai geriau nei juos taupyti. Galite prarasti saiką užsisakydami prekes. Nuo savaitės vidurio aktuali bus su švietimu, mokslais, vaikų ugdymu susijusi informacija. Galbūt atsiras galimybė vykti į užsienį stažuotis ar kt. Savaitgalį kils rimtų minčių apie politiką, karjerą, investicijas. Kai kas išeis į naudą.

DVYNIAI

Šios savaitės pradžioje gali būti aktualu tarpininkauti, megzti bendradarbiavimą, partnerystę, tvarkyti teisinius reikalus. Aiškinkitės santykius, dalinkitės patirtimi, žiniomis, eikite į konkursus. Nesileiskite išvedami iš pusiausvyros nei konkurentų, nei oponentų, gerbkite save bei kitus, saugokite reputaciją. Savaitės antroje pusėje iš jūsų bus kažko reikalaujama, ir tai gali įgauti piniginę išraišką. Jums padės gera psichologinė įžvalga, finansiniai įgūdžiai. Savaitgalį veršitės tolyn nuo rutinos link romantikos.

VĖŽYS

Savaitės pradžioje galite labiau atskleisti savo originalumą, kūrybingumą. Labiau prižiūrėkite vaikus, nerizikuokite jų saugumu. Regis, būsite linkę koreguoti išorinį įvaizdį, aplink save siekti tvarkos, švaros. Savaitės viduryje geriau seksis, jei gebėsite prisitaikyti įvairiose situacijose ir įveikti kylančią vidinę agresiją. Aktyviai veikiantis protas padės rasti tinkamus žodžius bei sprendimus, tik reikia pasitelkti kantrybę.  Savaitgalį kitiems žmonėms gali pasitarnauti jūsų gili psichologinė įžvalga, intuicija.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje rutina, buitis šiek tiek gadins nuotaiką. Kita vertus, negalėsite pakęsti betvarkės, todėl nesėdėsite rankų sudėję. Galite pasiekti neblogų rezultatų ir kūrybos srityje. Savaitės viduryje nestokosite fantazijų apie pasiekimus, praturtėjimą. Staigmenų galima tikėtis iš vaikų, gerbėjų. Savaitgalį bus itin svarbi antrosios pusės, draugų nuomonė. Jeigu spinduliuosite sąmojį, meilę, to paties galėsite tikėtis ir iš aplinkinių. Regis, partnerystė, bendrystė įgis didesnę vertę, padaugės gerbėjų.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje pajusite, kaip stipriai nuo jūsų priklauso namų jaukumas bei saugumas, šeimos santykiai. Tikėtina, kad atskleisite artimo žmogaus problemą. Galbūt turėsite labiau pasirūpinti tėvais ar seneliais. Venkite rizikos kelyje. Po įtampos darbe raminamai veiks buitiniai užsiėmimai, namų ruoša, pasivaikščiojimai gamtoje. Tai tik pridės energijos protinei veiklai. Savaitės viduryje kuo daugiau dėmesio skirkite vaikams. Pravartu energiją išlieti sportuojant. Savaitgalį raskite laiko sveikatos, grožio tikslams.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę situacija gali pareikalauti novatoriškumo, rizikos. Galite preliminariai tartis dėl uždarbio šaltinių, kelionės ar pan. Verta apie tai pagalvoti, bet nepulti stačia galva realizuoti nebrandžius sumanymus. Savaitės viduryje turėtumėte itin atsargiai reikšti nuomonę, kuri nepagrįsta faktais, įrodymais. Gali kilti pagunda keisti gyvenamąją vietą ar būstą, gyvenimo sąlygas ir pan. Regis, bus sunku įveikti norą smaguriauti, pirkti gražias smulkmenas. Savaitgalį vilios nuotykiai, meilės potyriai.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje bus nelengva, jei trūksta palaikymo iš aplinkinių. Pasistenkite bendrauti lanksčiau. Regis, būsite susirūpinę materialinėmis, finansinėmis galimybėmis. Yra vilčių sulaukti naujų pasiūlymų verslo, finansų, prekybos ar kitos dominančios veiklos sferoje. Tačiau jei pasirodysite pernelyg savanaudiški, galite atstumti svarbų asmenį. Nugalėkite kilusį pavydą. Nuo savaitės vidurio labiau seksis bendrauti, demonstruoti žinias, reklamuotis, dirbti protinį darbą. Savaitgalį skirkite šeimai.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje gali varginti ir kelti nerimą užkulisiniai reikalai, intrigos. Energijos stoka neleis atlikti visų numatytų darbų. Kita vertus, galite būti geri patarėjai, vertintojai svetimų reikalų peripetijose. Savaitės viduryje išbandymą gali patirti asmeniniai santykiai. Į savo netinkamą elgesį sulauksite atitinkamo atsako. Galite nusivilti kažkieno įsiūlytu techniniu daiktu, brangiu pirkiniu ar skubota investicija. Savaitgalį domins ekskursijos, renginiai, meilė. Galima intriguojanti pažintis.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžia gana palanki meninei veiklai, socialiniams interesams, labdarai. Tik neskubėkite imtis ko nors atsakingo, ypač jei tai susiję su nemaža rizika. Nederėtų užsiimti sunkiais fiziniais darbais, pretenduoti į lyderio vaidmenį, veržtis į viešumą. Tam tikras pasyvumas padės išvengti klaidų. Nuo ketvirtadienio tapsite aktyvesni, labiau konkuruosite. Lengva susipykti su turinčiais kitokią nuomonę. Savaitgalį gali sudominti naudingas skelbimas apie vertingą daiktą ar galimą papildomą uždarbį.

VANDENIS

Savaitės pradžioje be atvangos dirbsite ir protu, ir liežuviu. Prisitrauksite bendraminčių, tačiau nebūtinai galėsite jais pasitikėti. Gali būti, kad susidursite su etine ar teisine dilema. Kažkas vertins jūsų poelgius arba jūs turėsite kitus vertinti. Nuo savaitės vidurio bus dar daugiau miglos. Neaiški finansinė situacija, apkalbos ar sveikatos sutrikimas gali kelti nerimą, o ginčai su kolegomis ar kitais aplinkiniais – stresą. Savaitgalį atgausite pasitikėjimą savimi. Galima kelionė, renginys, žavus pasimatymas.

ŽUVYS

Šios savaitės pradžioje prieštaringai veiks viešas dėmesys. Pasistenkite elgtis solidžiau, atsakingiau. Būkite pasiruošę rimtiems klausimams, jeigu eisite į darbo pokalbį, oficialų susitikimą. Nuo savaitės vidurio darbo bus daugiau, nei tikėjotės, todėl sunkiai seksis suderinti darbines ir šeimines pareigas. Rizikingai gali elgtis jūsų vaikai. Skirkite jiems pakankamai dėmesio. Savaitgalį stenkitės subtiliai atsiriboti nuo to, kas jus vargina, ir praleisti laiką taip, kaip trokšta jūsų kūnas bei siela.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
4
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Kas po Seimo rinkimų bus Lietuvos premjeras?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Ar naudojatės socialiniu tinklu „Telegram“?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+13 +19 C

+13 +18 C

+15 +20 C

+22 +28 C

+23 +27 C

+15 +21 C

0-5 m/s

0-8 m/s

0-8 m/s