respublika.lt

Astrologinė prognozė kitai savaitei (Rugsėjo 16–22 dienoms)

(0)
Publikuota: 2024 rugsėjo 15 10:04:00, Sidonija Kulikauskienė (ELTA)
×
nuotr. 1 nuotr.
Asociatyvi Freepik nuotr.

Astrologinė prognozė kitai savaitei, rugsėjo 16–22 dienoms.

 

AVINAS

Savaitės pradžioje labiau nei paprastai domins gandai ir intrigos. Regis, nerimausite dėl aplinkybių, verčiančių atsisakyti įsigalėjusių įpročių, principų. Ateitis atrodys tokia neaiški. Bus geriau, jei atsipalaiduosite ir leisite įvykiams klostytis savaime. Saugokite savo ir kitų sveikatą. Nuo ketvirtadienio sėkmės bei pasitikėjimo savimi bus kiek daugiau. Galbūt domins nekilnojamojo turto rinka, komerciniai sandoriai. Venkite svaigalų. Savaitgalį tiktų užsiimti sodyba, derliaus apdorojimu, grybavimu ir pan.

JAUTIS

Savaitės pradžioje jums norėsite draugijos, populiarumo, tačiau nelabai seksis bendrauti. Vaikai, draugai ir pažįstami gali tapti stiprių emocijų šaltiniu. Nerimo kels šių asmenų poelgiai. Saugokite savo gerą įvaizdį bei vertingus santykius. Nuo ketvirtadienio – nekoks metas aktyviai veiklai, ypač kolektyvinei. Tačiau galima nauda per labdarą, socialinę rūpybą, meną, mediciną. Galbūt tyliai kursite originalius planus. Savaitgalį galite daryti ką norite, jeigu tai kuria gėrį ir grožį. Lavinkite vaikus.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje teks daug ir pareigingai plušėti, todėl išsaugoti gerą nuotaiką bus nelengva. Nesusipratimų, ginčų bei priekaištų tikriausiai neišvengsite. Atsargiai kelyje ir saugokitės sukčių. Nuo savaitės vidurio būsite linkę stipriau reikštis socialiniuose tinkluose, kolektyve. Regis, sulauksite palaikymo, populiarumo, tačiau tai gali atimti daug laiko iš jūsų darbotvarkės bei buvimo su šeima, vaikais. Niekur nedings ir apgaulių, klastų grėsmė, noras svaigintis. Savaitgalį gali pasireikšti meniniai gebėjimai.

VĖŽYS

Šią savaitę mintys suksis apie globalinius, tarptautinius įvykius, keliones, studijas, konkursus. Galbūt nerimausite dėl artėjančios kelionės, konferencijos ar išvykusio žmogaus. Regis, teks skubiai įvykdyti kai kuriuos įsipareigojimus, mokėjimus. Net jei labai stengsitės, nesklandumų pasitaikys. Šiuo metu labai svarbu objektyviai, atvirai pažvelgti į save ir kitus bei gebėti pasinaudoti savo stiprybėmis. Siekite objektyvumo, tolerancijos. Savaitgalį patarimų, įkvėpimo galite sulaukti iš draugų, pažįstamų.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje galite turėti atsakingų reikalų su bankais, draudimo įstaigomis, akcijų biržomis, švietimo įstaigomis. Visgi nebūtinai viskas klostysis taip, kaip suplanavote, – dominantys asmenys gali turėti kitokių planų. Regis, kalbos suksis apie politiką, studijas, santaupas ir išlaidas. Gali būti keblu įvykdyti kažkam duotą įsipareigojimą ir numatyti, kaip klostysis finansinė situacija, jei priimsite siūlomą sprendimą. Pravartu pasidomėti įstatymais. Savaitgalį galimi svarbūs įvykiai ar renginiai.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje jūsų dėmesio centre bus augintiniai, aplinkos tvarka ir apranga, sveikata ir higiena. Visgi tuoj teks susirūpinti kitais reikalais – santykiais, aštrėjančia konkurencija. Jeigu bus nesubtiliai kritikuojami kiti, tai gali lemti susipriešinimą, santykių atšalimą. Vargu ar pavyks išvengti įtampos, ginčų. Nepaisant nieko, jums nestigs polėkio, drąsos pokyčiams. Gali kilti dilemų, jei nepritars partneriai ar kas nors mėgins manipuliuoti. Savaitgalį tikėtini susitikimai su įžymybėmis, įtakingais veikėjais.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje iš jūsų gali būti reikalaujama pademonstruoti tam tikras asmenines ar dalykines savybes, kompetencijas, įgūdžius. Galite nemažai nuveikti, jei tik nesutrukdys sveikatos problema. Visgi neišvengsite kritikos bei apkalbų. Venkite aferų. Gali sustiprėti poreikis su kažkuo suartėti, užmegzti ar nutraukti ryšius. Regis, būsite stipriai veikiami kitų žmonių nuotaikų, kaprizų arba savo ir jų finansinių galimybių. Savaitgalį teks paišlaidauti sveikatos reikmėms arba augintinių poreikiams.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje darbe ir (ar) namuose teks plūktis tvarkant ūkį, darant remontą ar sprendžiant vaikų problemas. Pastariesiems ypač reikia jūsų draugijos. Labiau prižiūrėkite savo vaikus, atsakingai elkitės jų atžvilgiu. Nepedagogiškas, nedoras elgesys su jais rimtas pasekmes gali palikti ilgam. Savaitės viduryje bus daug darbo arba dalykinių pokalbių, interviu, tarp kurių pasitaikys ir nemalonių. Po darbų derėtų pagalvoti apie sveikatai ir grožiui naudingas procedūras. Savaitgalį vilios varžybos, konkursai.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje jūsų mintis labiausiai užims asmeninė situacija, šeimos narių problemos ir buitis. Regis, bus nelengva ką nors įrodyti, kuo nors įtikinti vyresnio amžiaus artimus žmones. Stenkitės išvengti rimtesnio konflikto, nekaupkite nuoskaudų. Savaitės viduryje jūsų nuotaikų kaita stebins aplinkinius. Pasitelkite kantrybę bendraudami su aplinkiniais ir saugokitės sukčių. Regis, būsite viliojami malonumų, kurie nemažai kainuoja. Jūsų savaitgalio planams gali visiškai nepritarti artimi žmonės.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje bus aktualu tvarkyti skubius piniginius, turtinius reikalus. Seksis tarpininkauti, kitiems daryti norimą įtaką. Konkrečių rezultatų galite tikėtis, jei ruošiate straipsnius, tvarkote informaciją, studijų formalumus ir pan. Savaitės viduryje bendraudami kreipkite dėmesį į kiekvieną smulkmeną ir žodį. Neiškreipkite faktų savo interpretacijomis. Galbūt užmegsite įdomų ryšį, ką nors sužavėsite arba didžiuositės vaikų pasiekimais. Savaitgalį atsiras proga pasilinksminti su draugais, gerbėjais.

VANDENIS

Savaitės pradžioje turbūt ieškosite progų papildomai užsidirbti, kažką įsigyti naudingomis sąlygomis ir pan. Rasite, bet lengvai nieko negausite. Pasirūpinkite, kad neliktumėte išnaudoti už dyką. Savaitės viduryje venkite nepamatuotos rizikos, atsakingai elkitės su pinigais, asmens duomenimis, dokumentais. Artėjant savaitgaliui, galėsite pasimėgauti geros draugijos teikiama palaima. Savaitgalio planas gražiau sutvarkyti sodybą, buitį, įtikti artimiesiems nepigiai kainuos, tačiau nenueis veltui.

ŽUVYS

Savaitės pradžioje nuo kitų valios priklausančiuose reikaluose tikėtinos kliūtys. Jusite bejėgiškumą dėl rimto nesusikalbėjimo. Jums tikrai nepavyks kitiems nurodinėti ir neišgirsti jokių prieštaravimų. Būtų protingiau pripažinti ir taisyti savo klaidas bei nedaryti radikalių pakeitimų, nes netinkamas elgesys ar sprendimas gali sukelti nekokias pasekmes. Saugokite sveikatą, venkite streso. Savaitgalį noriai priimsite pasiūlymus kur nors nuvykti, ką nors aplankyti, pamatyti, susitikti, sudalyvauti renginyje ar iškyloje.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
5
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar reikėtų mokyklose drausti mobiliuosiuos telefonus?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Ar naudojatės socialiniu tinklu „Telegram“?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+15 +18 C

+13 +19 C

+12 +17 C

+19 +25 C

+22 +27 C

+23 +24 C

0-5 m/s

0-5 m/s

0-3 m/s