Šventiniai keksiukai Jūsų stalui papuošti, švenčiant Lietuvos gimtadienį! Tebūnie šventė kiekvieno namuose išsikepus šventinį pyragą ar šiuos spalvotus keksiukus su sviestiniu kremu.
Tešlos receptą rasite čia: Migdolinis šokoladinis pyragas.
Keksiukus puošime sviestiniu kremu.
Sviestinis kremas:
• 200 g minkšto kambario temperatūros sviesto
• 130 g kondensuoto pieno
• Maistinių dažų
Darbo eiga:
1. Minkštą sviestą labai gerai išplakame iki baltumo, kol pasidarys lyg kremas - vientisas ir minkštas.
2. Plona srovele pilame kondensuotą pieną ir vis plakame kol kremas sustandės ir pasidarys vientisas.
3. Pačioje pabaigoje padaliname kremą į atskirus indelius ir įdedame maistinių dažų. Viską gerai išmaišome.
4. Pasiruošiame konditerinį švirkštą ar maišelį su antgaliu ir puošiame.